Alcantara

Alcantara

Cégünk 2016 január 1-e óta élvezi az Alcantara® gyár kizárólagos képviseletét hazánkban. Az Alcantara® egy 1970-ben a japán Toray Industries által kifejlesztett mikroszálas anyag, melyet a mai napig fejlesztenek és kiemelkedő kopásállóságáról és színtartósságáról híres. A legtöbb prémiumkategóriás autóban, hajókon, repülőkön használatos anyag, mely elterjedt a magas osztályú vendéglátóipari egységekben is.

ALCANTARA logo automotive.inddAz évek során rengeteg cég próbálkozott az eredeti Alcantara® imitálásával, de senkinek sem sikerült egy ilyen finom tapintású, könnyen tisztítható és időtálló anyagot létrehoznia.

Az Innotiv Kft. és az Alcantara® S.p.A. elzárkózik minden alacsony minőségű mikroszálas utánzattól, kérjük, tartózkodjanak ezektől!

Minimális rendelési mennyiség: 0,5 fm

Autószőnyeg

Autószőnyeg

Az oldtimerektől a modern autókig kiszolgáljuk vevőinket a járművükhöz legmegfelelőbb autószőnyegekkel. Forgalmazzuk úgy típusokhoz előre gyártott autószőnyeget, mint autószőnyeget méteráruban.

Minimális rendelési mennyiség: 3 fm

A webshopban található árak 1 m²-re értendők!

Bútorbőr

Bútorbőr

Több mint 250 féle színű és mintázatú marhabőrünk áll rendelkezésre a legszebb belső kialakításához. Emelt dörzsölésállóságú bőreink alkalmasak éttermek, szállodák, üzletek ülőfelületeinek kárpitozására egy hosszantartó eredmény elérése érdekében.

Minimális rendelési mennyiség: fél tábla

Cabrio tetőanyagok

Cabrio tetőanyagok

Sonnenland® a tetőanyagok magasan vezető minőségű gyártója. Nem hiába ezt az anyagot használja az összes európai autógyártó (Porsche, Mercedes, stb.). Cégünk csak e gyártó tetőanyagait forgalmazza, hogy partnereink egy időtálló terméket tudjanak előállítani.

A Sonnenland® A5 és Sonnenland® Classic termékei is megvásárolhatóak nálunk, melyek választásánál figyelembe kell venni a jármű és tetőmozgató mechanizmus felépítését.

Minimális rendelési mennyiség: 1 fm

Hőtükrök

Hőtükrök

A versenysportban is használatos kompozit és kasírozott, magas hőállósággal és lángállósággal rendelkező hőtükreink fő alkalmazási területei: motorterek, kipufogók, utastér hőszigetelése. Kiemelkedő lambdaértékeik mellett a megfelelően megvarrt és alkalmazott hőtükrök kifejezetten esztétikusak a motortérben, így tuningcégek is alkalmazzák ezeket az anyagokat. Varrásához speciális hő és lángálló cérnát ajánlunk.

Minimális rendelési mennyiség: 1 fm

Műbőr

Műbőr

A modern, első osztályú műbőreinket szinte lehetetlen megkülönböztetni felhasznált állapotukban valódi bőr társaiktól. Időtállóságuk bizonyos területeken túl is szárnyalja azokat. Lángálló, UV-álló, sósvíz és fertőtlenítőszerekkel szemben rezisztens műbőreink a felhasználási területük szabványainak megfelelően teljesítik a hosszú távú alkalmazást.

Minimális rendelési mennyiség: 1 fm

Ragasztóanyagok

Ragasztóanyagok

A megfelelő alapanyagok kiválasztása és feldolgozása után valamiképp rögzíteni kell a munkadarabhoz. Ehhez nyújtanak segítséget erős tapadású ragasztóink, melyek akár +180°C-ig is hőállóak. Fontos a felhasználási területnél a megfelelő ragasztóanyag kiválasztása. A nyitott idő, korrigálási idő és kötésidő figyelembe vétele.

Autó / Hajó / Repülőbőr

Autó / Hajó / Repülőbőr

Nagyon fontos a megfelelő területre a megfelelő bőr használata. Lángállóság, UV-állóság, fényhűség, kopásállóság. Ezek mind meghatározó tényezői a jó minőségű járműipari bőrnek. Ne hagyják, hogy egy igényes belső az olcsó alapanyagok miatt gyorsan fényét vessze. Több mint 360 féle struktúrájú és színű járműipari bőrünket raktárkészletről azonnal szállítjuk.

Minimális rendelési mennyiség: fél tábla

Cabrio tetők

Cabrio tetők

Az EUROTOP GmbH & Co. KG partnereként több száz autóhoz forgalmazunk méretpontosan legyártott, kész tetőponyvát szövet és PVC kivitelben a vevő kívánsága szerint. A cég kiemelkedő minőségével érdemelte ki a legnagyobb gyárakhoz és járműrestaurátorokhoz való beszállítást. Szabászatuk CNC géppel történik és a tűzéseket számítógéppel 0,1mm pontossággal el tudják végezni!

Perforációk és mélynyomatok

Perforációk és mélynyomatok

Vállaljuk bőrök, műbőrök, Alcantara® kör (5 féle), négyzet és csillag perforálását valamint bőrök csillagnyomását és oldtimer Mercedes ülésekben használt „Flechtnarbe” nyomást háromfajta kivitelben. Perforációink megbízható minőségben készülnek, párhuzamosak, a nyomatok időtállóak. Royal® valódi bőreink nyolc féle különleges mintázattal rendelhetőek igény szerint.

Minimális rendelési mennyiség: 1m²

Különlegességek

Különlegességek

Karbon bőr: karbon hatású valódi bőreink az eredeti karbon mintázattal megegyező érzetet adnak. Kifejezetten ajánlatos tuning célokra egy egyedi autóbelső kialakításához. Megrendelhetőek fekete és ezüst színben.

Minimális rendelési mennyiség: fél tábla

Rája bőr: magas minőségű valódi rája bőreinket előzetes megbeszélés után tudunk bemutatni vevőinknek a kívánt méretben. Luxus kiegészítők és termékek egyedi alapanyaga.